Uw uitvaart verzekeren

Een moment waar niemand aan wil denken, maar eens komen we allemaal te overlijden. Het is belangrijk dat u uw uitvaart op tijd geregeld hebt. Om naast het verlies niet de financiële lasten te dragen van uw uitvaart, is er voor u en uw nabestaanden de uitvaartverzekering.

>> Vergelijk hier alle uitvaartverzekeringen!

Wat is een uitvaart verzekering? Een uitvaartverzekering neemt de financiële gevolgen uit handen bij overlijden. Afhankelijk van welke uitvaartverzekering u kiest, kunt u gebruik maken van verschillende aanvullende diensten. Een complete uitvaart loopt al snel in de duizenden euro's. Wilt u een volledige luxe uitvaart dan moet u aan een budget van meer dan 10.000 euro denken. Om niet ineens voor deze kosten te staan, kiezen veel Nederlanders terecht voor een goede uitvaart verzekering.

Wat kost een uitvaartverzekering? De premie voor een uitvaartverzekering verschilt per verzekeraar en is afhankelijk welke zaken u allemaal geregelt wilt zien bij uw begrafenis of crematie. U betaalt voor de luxe die u wenst. De premie voor een uitvaart verzekering begint bij 5 tot 10 euro per maand.